ГоловнаПолітика

Зеленський заявив, що Рада не буде вводити надзвичайний стан, щоб "протягувати непопулярні рішення"

"Можу сказати тільки одне: не судіть інших по собі, зі свого досвіду і своїх, якщо можна їх так назвати, життєвих принципів".

Зеленський заявив, що Рада не буде вводити надзвичайний стан, щоб "протягувати непопулярні рішення"
Фото: prm.ua

Президент України Володимир Зеленський звернувся до політиків, які заявляють, що Верховна Рада введе надзвичайний стан, щоб "протягнути непопулярні рішення".

"У складні для країни часи займатися політичним хайпом - фактично дорівнює мародерству. Ви говорите, що влада введе надзвичайний стан, щоб під шумок протягнути якісь непопулярні рішення. Можу сказати тільки одне: не судіть інших по собі, зі свого досвіду і своїх, якщо можна їх так назвати, життєвих принципів", - заявив він.

Зеленський підкреслив, що всі кроки влади мають тільки одну мету - зберегти життя і здоров'я українців.

"У ситуації є якийсь парадокс: всім рекомендовано носити маски, але коронавірус скидає маски з людей. Тому що хтось готовий допомагати, віддаючи останнє, а хтось готовий заробляти на людській біді, підвищуючи ціни, притримуючи маски на складах, намагаючись продати респіратори за кордон. Всі ці дії отримають не тільки моральну оцінку суспільства, а й юридичну оцінку відповідних правоохоронних органів", - заявив президент.

Нагадаємо, глава Міністерства охорони здоров'я України Ілля Ємець закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в Україні через коронавірус.

Джерела LB.ua в "Слузі народу" раніше повідомили, що Верховна Рада планує найближчим часом зібратися на позачергове засідання для голосування за Указ президента про введення надзвичайного стану в країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram