ГоловнаПолітика

Погоджувальна рада Ради провела засідання онлайн

Дата позачергового засідання парламенту ще невідома, як і порядок денний.

Погоджувальна рада Ради провела засідання онлайн
Дмитрий Разумков
Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Керівники фракцій і Верховної Ради в режимі відеоконференції провели нараду щодо позачергового засідання парламенту.

Про це повідомила у фейсбуці співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

"Погоджувальна рада в онлайн-режимі, де керівництво парламенту і фракцій обмінялися думками щодо можливого позачергового засідання Ради. Дата самого засідання ще невідома. Як і порядок денний", - написала вона.

За її словами, "Європейська солідарність" наполягає на якнайшвидшому проведенні засідання, але щоб на ньому були виключно питання боротьби з Covid-19, захисту медицини та медиків і порятунок економіки, "ніякого ринку землі, мінських пакетів, законів про ТБ".

Також політсила виступає проти введення надзвичайного стану і дистанційного голосування в Раді і вважає, що у керівництва країни є достатньо інструментів для стримування поширення коронавірусу без введення надзвичайного стану.

Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада планує найближчим часом зібратися на позачергове засідання для голосування про введення надзвичайного стану.

18 березня прем'єр-міністр Денис Шмигаль запропонував підготувати закон про передачу повноважень між органами влади, якщо якийсь з них не зможе працювати через епідемію коронавірусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram