ГоловнаПолітика

Зеленський повідомив, що в його команді є конфлікти, які заважають працювати

"Ми 100% когось будемо втрачати".

Зеленський повідомив, що в його команді є конфлікти, які заважають працювати
Фото: EPA/UPG

Президент Володимир Зеленський підтвердив наявність конфліктів у його команді, які заважають працювати. Про це він заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Є конфлікти. Вони заважають працювати. Я завжди проти таких конфліктів, бо в них немає переможців, і не буває нічиїх. На жаль. Тому ми втрачаємо або час, або втрачаємо людей. А всі, хто працюють в Офісі, вони всі професійні люди. Тобто ми 100% когось будемо втрачати. Тому що ти не можеш жити в постійному конфлікті. Ось і все", - заявив він.

Він також повідомив, що людям складно завоювати його довіру, але після цього будь-кому важко його переконати в тому, що ця людина "займається чимось там нехорошим". Фрагмент цієї бесіди з журналістом також було опубліковано в ролику Офісу президента України

"Я дуже складно розлучаюся з людьми, дуже складно", - підкреслив він.

Нагадаємо, в декількох ЗМІ з'явилася інформація про те, що між головою ОПУ Андрієм Богданом і помічником Зеленського Андрієм Єрмаком можуть бути певні розбіжності. Сам Єрмак заперечує конфлікт, за його словами, у них у команді немає ніякої конкуренції.

"Я прийшов з президентом у команду, я працюю, безпосередньо виконуючи доручення президента. І я можу вам сказати, вважаю це правильним. І це моя позиція: у мене з усіма членами команди поважні робочі відносини", - заявив він. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram