ГоловнаЕкономікаБізнес

В Україні відновили рух 439 приміських поїздів

Кількість електричок будуть поступово збільшувати.

В Україні відновили рух 439 приміських поїздів
Фото: Александр Рудоманов

"Укрзалізниця" з 1 червня в рамках чергового етапу пом'якшення карантину відновила рух 439 приміських поїздів.

Про це йдеться на сайті УЗ.

Віднині на Донецькій залізниці курсуватимуть 38 поїздів, на Львівській - 30, Одеській - 84, на Південній - 156, на Придніпровській - 22, на Південно-Західній - 109 поїздів.

"Закликаємо пасажирів усвідомлювати і виконувати рекомендації під час пересування залізничним транспортом. Зокрема, дотримуватися соціальної дистанції, надягати маску, а в разі виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби - залишатися вдома. На час дії карантину в кожному приміському поїзді буде провідник, який буде стежити за дотриманням цих норм", - заявив в.о. голови правління УЗ Іван Юрик.

Станом на 1 червня "Укрзалізниця" ще не отримала рішення про пом'якшення карантину від регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській, Рівненській, Чернівецькій областях.

У Хмельницькій області є дозвіл курсування тільки на двох напрямках: Жмеринка - Гречани і Хмельницький - Волочиськ.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" також відновила рух далеких потягів. У понеділок відновлено рух 22 поїздів, 2 червня заплановано відновити рух іще семи, 3 червня - одного, 4 червня - ще п'яти поїздів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram