ГоловнаБлогиБлог Геннадія Бобова

Офіційна заява з приводу відмови від посади заступника голови комітету з питань аграрної політики та земельних відносин

Сільському господарству я віддав кращу частину свого життя. Знаю, що потрібно українському селу і галузі не із слів, а з досвіду. На засіданні Верховної Ради я був обраний заступником голови парламентського комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

З суто політичних і кадрових причин моя кандидатура на цій посаді викликала невдоволення у частини політиків, які намагаються заблокувати рішення про моє обрання.

Хочу зауважити, що до мене неодноразово зверталися з тим, щоб я поставив свій підпис під голосуванням за закони 16 січня. Я цього не зробив. Мого підпису там нема.

Але я не хочу, щоб питання моєї посади стало гальмом для реформ, які сьогодні вкрай потрібні АПК і сільській місцевості. Тому я добровільно відмовляюся від посади заступника комітету.

Ніколи не тримався за посади, владні крісла і «теплі місця». Не цікавлять вони мене і зараз. Якщо мій багаторічний досвід і мої знання агропромислового комплексу не потрібні – я складаю з себе повноваження.

Це не означає, що я відмовляюся від роботи над реформами, реалізація яких зможе допомогти українському селу. Буду продовжувати працювати над ними в якості члена комітету.

Геннадій Бобов Геннадій Бобов , Народний депутат України, група "Економічний розвиток"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram