>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зеленський з легендами українського футболу відкрив у Дніпрі Музей спорту

Подія державного масштабу.

Днями в Дніпрі відкрили Обласний музей спорту і новий сучасний стадіонний комплекс.

На церемонії відкриття були президент України Володимир Зеленський, глава Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко, легенди українського футболу - володарі "Золотого м'яча" Олег Блохін та Ігор Бєланов, володар "Срібного бутса" Олег Протасов, а також Олексій Михайличенко, Анатолій Дем'яненко і Руслан Ротань.

"Повернувся з міста Дніпро, де брав участь у церемонії відкриття Обласного музею спорту, нового сучасного стадіонного комплексу разом з друзями-колегами по спорту і керівництвом Асоціації футболу України, а також Президентом країни і керівництвом ОПУ", - написав у Facebook Бєланов.

"Я завжди говорив, що важливо пам'ятати історію та не забувати про тих, хто її створював. Без минулого немає майбутнього. "Срібний бутс" Олега Протасова, олімпійські нагороди Олексія Михайличенка і Анатолія Дем'яненка, унікальний "Золотий м'яч" Олега Блохіна, найвищі спортивні нагороди Сергія Назаровича Бубки і мій скромний трофей представлені в новому музеї поряд з регіональними експонатами, що демонструють спортивні досягнення регіону", - розповів володар "Золотого м'яча" 1986 року.

"Радісно і приємно, що спорт у Дніпрі розвивається! Дякую Президенту за увагу і підтримку рідного регіону, спасибі місту Дніпру за привітний прийом! З вдячністю і великою повагою до Вас, дивовижні мешканці Дніпра і області, щиро Ваш, Ігор Бєланов".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram