ГоловнаСуспільствоЖиття

Зеленський провів Ставку щодо забезпечення Сил оборони зброєю та військовою технікою

На засіданні визначили пріоритети для нашого ОПК на наступний рік. Це - ракети, дрони, снаряди, а також активне залучення інвестицій від партнерів.

Зеленський провів Ставку щодо забезпечення Сил оборони зброєю та військовою технікою
Володимир Зеленський
Фото: скріншот

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Головнокомандувача щодо забезпечення Сил оборони зброєю та військовою технікою.

Про це він повідомив у Telegram.

Зеленський зазначив, що заслухав доповідь Головкома Олександра Сирського про потреби армії до кінця року та на перспективу. Також президент заслухав доповіді всіх учасників Ставки щодо того, як ці потреби забезпечити: що ми придбаємо, що отримаємо від союзників, і що виробимо самостійно.

Доповідали на Ставці також прем’єр-міністр Денис Шмигаль, віцепремʼєр з інновацій Михайло Федоров, міністр оборони Рустем Умєров, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін, та інші.

"Визначили пріоритети для нашого ОПК на наступний рік. Це, зокрема, - ракети, дрони, снаряди, а також активне залучення інвестицій від партнерів", - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося, на минулому засіданні Ставки Зеленський заслухав доповіді щодо посилення захисту прикордонних регіонів та енергетики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram