ГоловнаСуспільствоЖиття

Всі заходи до 9 травня завершилися, надійшло 38 повідомлень про порушення

Серйозних порушень громадського порядку не зафіксовано.

До Національної поліції надійшло 38 повідомлень про правопорушення під час заходів з нагоди відзначення Дня перемоги над фашизмом.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Загалом у країні вже завершилися понад 600 масових заходів. В них взяло участь більше 40 тисяч громадян.

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Серйозних порушень громадського порядку не зафіксовано.

“Станом на зараз надійшло 38 повідомлень про правопорушення, пов’язані з масовими заходами з нагоди 9 травня. Правоохоронці впорались із завданням, забезпечивши безпеку громадян і не допустивши розвитку конфліктних ситуацій. Це вдалося, зокрема, і завдяки поліції діалогу, яка працювала безпосередньо з учасниками заходів”, – зазначив Яровий.

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Наразі всі підрозділи МВС продовжують нести службу, працюють оперативні штаби. Особлива увага приділяється місцям відпочинку громадян - парки та лісосмуги. До закінчення всіх заходів особовий склад працюватиме в посиленому режимі.

Нагадаємо, 9 травня в Україні було заплановано проведення 667 заходів, за участі понад 66,9 тисяч осіб.

Київські поліцейські склали адмінпротокол на чоловіка, який використав нацистське вітання під час святкування Дня перемоги над нацизмом.

В Одесі затримали двох чоловіків за публічне використання забороненої символіки під час відзначення Дня перемоги над нацизмом.

Біля пам’ятника “Воїнам-автомобілістам” у Запоріжжі причепили комуністичний прапор, червоні прапори також виявили на Житомирщині та Миколаївщині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram