ГоловнаСуспільствоПодії

На трасі "Київ - Чоп" біля Рівного через ДТП загинуло четверо людей

Поліція вважає, що причиною став виїзд на зустрічну вантажівки.

Фото: rv.npu.gov.ua

Увечері 7 червня на трасі "Київ - Чоп" у селі Вересневе Рівненського району через ДТП загинуло четверо людей. Про це йдеться на сайті місцевої поліції.

Перший заступник голови Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив у фейсбуці, що причиною аварії став виїзд на зустрічну смугу фури Mercedes-Benz.

Водій їхав з боку Рівного в напрямку Києва. На зустрічній він зіткнувся спочатку з легковим автомобілем Audi, а потім - з Chevrolet Aveo. Після цього відбулося зіткнення між "Таврією" і ще однією Audi, їхали слідом. 

Фото: rv.npu.gov.ua

Основний удар припав на Aveo - всі пасажири загинули. Серед них була 4-річна дитина. Водія однієї з Audi госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Фото: rv.npu.gov.ua

Фото: facebook.com/Bilosh

"Кожен день елементарне недотримання дотримання швидкісного режиму, небезпечні маневрування, раптовий виїзд на зустрічну смугу і стан сп'яніння забирають життя людей. Починається все з елементарного нехтування правилами дорожнього руху, безпеки, себе та інших, а закінчується наслідками, про які всі знають, але ніхто не очікує", - написав Білошицький.

Фото: rv.npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram