ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У ЗСУ зареєстрували 19 випадків зараження COVID-19

На ізоляції перебувають 214 осіб.

У ЗСУ зареєстрували 19 випадків зараження COVID-19
Фото: EPA/UPG

Станом на 7 ранку 13 квітня у Збройних силах України зареєстровано 19 випадків захворювання COVID-19. З них одна особа померла, одна видужала, повідомили на сторінці Командування медичних сил ЗСУ в Facebook.

На ізоляції перебувають 214 осіб, у 25 з них режим ізоляції закінчується в найближчі три дні.

"Станом на вечір 12 квітня в ЗСУ за допомогою ПЛР-тестування було підтверджено ще один випадок захворювання COVID-19 у працівника ЗСУ, якого 8 квітня госпіталізували у Львівську обласну лікарню з діагнозом полігоспітальная двостороння пневмонія. Стан здоров'я стабільно важкий", - ідеться в повідомленні.

Аналіз захворювання серед військового та цивільного населення показав, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з друзями та рідними, які не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або живете разом", - додали в Командуванні.

Нагадаємо, 11 квітня у Збройних силах зафіксували перший випадок одужання від коронавірусу. Одужала військова лікарка Хмельницького військового госпіталю, у якої 2 квітня методом ПЛР було діагностовано захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram