ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Київській області коронавірус виявили у 216 пацієнтів

Померли шестеро осіб, вилікувалися десятеро.

У Київській області коронавірус виявили у 216 пацієнтів
Фото: фейсбук/Слуга Народу

У Київській області на ранок 13 квітня зареєстрували 216 випадків захворювання коронавірусом. Про це повідомили на сторінці Київської ОДА в Facebook. Померли шестеро осіб.

В Обухівському районі захворіли 43 людини (20 у смт Козин, четверо в с. Романків, восьмеро в місті Українка, 10 в Обухові й один у с. Красна Слобідка).

У Києво-Святошинському районі виявили 70 випадків зараження (11 в Софіївській Борщагівці, 8 у Крюківщині, 14 у Вишневому, дев'ятеро у Боярці, п'ятеро в Гатному, п'ятеро в Лісниках, четверо у Святопетровському, четверо в Дмитрівці, по двоє - в Тарасівці та Чайках, по одному - в Петропавлівській Борщагівці, Білогородці, Капітанівці, с. Нове і с. Гнатівка).

Ще один випадок зареєстрований у Баришівському районі, два в Білоцерківському, три - в Бориспільському (два в Гнідині й один в с. Воронки), шість у Броварському районі (Зазим'я і Княжичі - по два випадки, смт Калита і Требухів - по одному), по три - в Бородянському, Макарівському та Переяслав-Хмельницькому районі, чотири - у Васильківському, один в Іванківському, два в Миронівському, один у Поліському, один у Рокитнянському, шість у Ставищенському районі.

У Борисполі захворіли 11 осіб, один у смт Бородянка, шестеро в Бучі, двоє в Василькові, шестеро у Вишгороді, п'ятеро в Білій Церкві, 10 у Броварах, 12 в Ірпені, четверо у Фастові, по два в Кагарлику і Переяславі, по одному в смт Ворзель, м. Гостомель, с. Коцюбинське, смт Ставище, смт Рокитне і смт Іванків.

На стаціонарному лікуванні перебувають 62 особи, на амбулаторному - 154 особи.

"З них 13 - діти: троє в смт Козин, одна дитина в Обухові, одна в Лісниках, одна в Гатному, одна в Борщагівці, одна в Борисполі, двоє в Ірпені, одна в Поліському районі, одна у Фастові й одна в Броварах", - додали в Київській ОДА.

Одужали 10 осіб (п'ятеро жінок - віком 35 і 45 років у Києво-Святошинському районі, 60 років в Обухові, 53 років у Білій Церкві; п'ятеро чоловіків - віком 41 рік у Ставищенському районі, 41 рік в Обухівському районі, 51 рік і 56 років у Білій Церкві і 49 років у Боярці).

Ще 684 людини мають підозри на зараження.

Нагадаємо, в Україні на ранок 13 квітня зафіксували 3102 випадки захворювання коронавірусом. 93 пацієнти померли, 97 вилікувалися. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram