ГоловнаСуспільствоПодії

ДБР затримало інспектора київської поліції на хабарі за водійські права

Інспектор вимагав 10 тис. грн хабара за водійські права без курсів та іспитів.

ДБР затримало інспектора київської поліції на хабарі за водійські права
Фото: ГБР

Слідчі теруправління ДБР у місті Львові затримали інспектора Нацполіції з Київської області під час отримання хабара 10 тис. грн за сприяння у виготовленні водійських прав без проходження курсів і іспитів. Про це повідомили в пресслужбі ДБР. 

"За даними слідства, першу частину хабара в розмірі 4 тис. грн інспектору переказали на картку. Під час отримання ще 6 тис. грн готівкою міліціонера затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - сказано в повідомленні.

Зараз тривають першочергові слідчі дії. Вирішують питання обрання запобіжного заходу.

Фото: ДБР

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Закарпатської області. До слова, територіальне управління, розташоване у Львові, охоплює Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську і Тернопільську області. Де саме відбулося затримання, в ДБР не уточнили.

Фото: ДБР

Затриманому загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Житомирі 1 лютого затримали лікаря, який вимагав у ветерана ООС хабар за призначення групи інвалідності. Його затримали в службовому кабінеті відразу після одержання неправомірної вигоди в розмірі тисячі доларів США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram