ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" ввела послугу доставки ручної поклажі

З лютого послуга в пілотному режимі доступна в трьох потягах.

"Укрзалізниця" ввела послугу доставки ручної поклажі
Фото: Lb.ua

"Укрзалізниця" в пілотному режимі ввела послугу доставки ручної поклажі в потяг і з нього.

Про це повідомляють на сайті компанії.

"Укрзалізниця" вводить нову послугу для пасажирів - доставка ручної поклажі до/з потяга. Вже з 3 лютого цього року послуга буде надаватися в пілотному режимі в трьох потягах. Так, залізничники відпрацюють механізм надання послуги на вокзалах "Київ-Пасажирський", "Дніпро", "Львів", "Харків-Пасажирський" і в поїздах №79/80 "Дніпро - Київ - Дніпро", №92/91 "Львів - Київ - Львів", №63/64 "Харків - Київ - Харків"", - йдеться в повідомленні.

Пасажирам пропонуватимуть доставку ручної поклажі з вокзалу, до вокзалу або адресну - від дверей до дверей. Замовлення адресної доставки передбачає, що кур'єр сам забере поклажу і доставить за кінцевою адресою.

Вартість послуги становитиме 200 гривень, якщо доставка буде здійснюватися від вокзалу до вокзалу, і 350 гривень - від дверей до дверей.

"Послуга надається за бажанням пасажира, який має проїзний документ і здійснює поїздку від станції початкового відправлення до кінцевої станції прибуття поїзда. Допускається до перевезення ручна поклажа пасажира вагою до 36 кг включно", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" назвала топ 5 найпопулярніших внутрішніх рейсів 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram