ГоловнаПолітика

Данілов обурений інцидентом з Сівохою, але підкреслив, що той не уповноважений представляти позицію РНБО

Секретар РНБО підкреслив, що у нього 11 радників, і кожен з них має свою думку.

Данілов обурений інцидентом з Сівохою, але підкреслив, що той не уповноважений представляти позицію РНБО
Фото: ЦЕНЗОР

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов вважає неприпустимим те, що сталося з його радником Сергієм Сивохою на презентації "Національної платформи примирення і єдності".

Про це він написав у фейсбуці.

"Застосування фізичної сили, образи починаються там, де закінчуються аргументи. Це те, що сьогодні сталося з Сергієм Сивохою під час проведення його заходу. Подібні дії є неприпустимими!" - зазначив Данілов.

При цьому він підкреслив, що Сивохо є його радником на громадських засадах і представляти позицію відомства він не уповноважений.

"Також укотре хочу підкреслити, що Сивохо є одним з моїх 11 позаштатних радників на громадських засадах, і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО України з будь-яких питань - щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях, з питань реінтеграції, пенсій, соціальних виплат або будь-яких інших", - додав Данілов, зазначивши, що кожен з його позаштатних радників має свою власну позицію.

"І тому абсолютно робочою є ситуація, коли позиція моїх позаштатних радників або не суттєво відрізняється від моєї позиції, або кардинально їй суперечить, що трапляється постійно, але ці розбіжності не заважають дискусії", - зазначив секретар РНБО.

Нагадаємо, сьогодні ветерани зірвали презентацію Національної платформи єдності і примирення Сивоха. Представники Нацкорпусу зажадали від Сивоха відповіді на запитання: на Донбасі війна чи внутрішній конфлікт. Після цього почалася штовханина, і Сивоха почали штовхати до виходу. Пізніше, коли він намагався піти, його збили з ніг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram