ГоловнаПолітика

Кабмін розглядає можливість проведення засідань онлайн

Таку пропозицію вніс віцепрем'єр-міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров.

Кабмін розглядає можливість проведення засідань онлайн
Фото: Lb.ua

Кабінет Міністрів розглядає можливість проведення засідань у режимі онлайн. Відповідну пропозицію під час позачергового виїзного засідання уряду вніс віцепрем'єр-міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров.

"У мене є пропозиція внести проєкт постанови, для стабільної роботи Кабінету Міністрів внести зміни в регламент роботи Кабінету Міністрів і ввести можливість проведення онлайнових засідань Кабінету Міністрів або окремих членів, якщо вони відсутні з різних причин", - сказав він.

Цю пропозицію міністра включили до порядку денного засідання.

Нагадаємо, що Чернівецька область першою в Україні запровадила карантин через коронавірус після того, як 3 березня в регіоні підтвердили перший випадок захворювання на COVID-19

12 березня підтвердився другий випадок. В обох пацієнтів простежується зв'язок з Італією, де розташований головний європейський осередок хвороби. Перший пацієнт відвідував цю країну, а у другого хворого туди їздила дружина.

Також виявлена ще одна заражена коронавірусом пенсіонерка з Житомирської області. 71-річна жінка почувалася погано з 3 березня, але не зверталася до лікарів і не сиділа вдома. Зараз вона залишається в Радомишлі, перевозити її до Житомира поки що не планують. З 13 березня в Радомишлі оголошено надзвичайний стан природного характеру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram