ГоловнаПолітика

"Слуга народу" схвалила Вікторію Алєксєйчук кандидатом у нардепи замість голови Харківської ОДА

Вона може зайняти місце в Раді Олексія Кучера.

"Слуга народу" схвалила Вікторію Алєксєйчук кандидатом у нардепи замість голови Харківської ОДА
Фото: facebook.com/yevheniya.khudzik

Партія "Слуга народу" на з'їзді 3 лютого схвалила Вікторію Алєксєйчук кандидатом у народні депутати по 179 округу в Харківській області.

Вона може зайняти місце в Раді Олексія Кучера, який переміг на цьому окрузі, але перейшов на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації, повідомила в Facebook заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Вікторія Алєксєйчук - юрист, доцент кафедри криміналістики Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, член міжнародної організації "Конгрес криміналістів", - заявила Кравчук.

Вона додала, що Алєксєйчук була в складі так званої "Зе! Команди" з самого початку і на президентських виборах була довіреною особою Володимира Зеленського.

Балотувалася в 174 окрузі в Харкові, але програла самовисуванцю Олександру Фельдману. Після перемоги Кучера на 179 окрузі стала його радницею на громадських засадах.

Нагадаємо, довибори у виборчому окрузі №179 у Харківській області відбудуться 15 березня. Округ №179 з центром у Краснограді охоплює Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський і Сахновщинський райони.

21 липня 2019 року 50,61% виборців округу проголосували за Кучера зі "Слуги народу". Друге місце з 17,25% посів представник "Опозиційного блоку" Сергій Чернов, третє з 11,26% - самовисуванець Анатолій Гіршфельд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram