ГоловнаПолітика

Комітет Ради з питань деокупації разом із Сивохом почав п'ятиденне виїзне засідання на Донбасі

Депутати вирішили особисто побувати в зоні бойових дій.

Фото: kompravlud.rada.gov.ua

Комітет Верховної Ради з прав людини, деокупації і реінтеграції почав п'ятиденне виїзне засідання на Донбасі. У його роботі бере участь новий радник секретаря РНБО Сергій Сивохо.

Про це йдеться на сайті комітету та у фейсбуці Сивоха.

"Уперше в історії українського парламенту виїзне засідання триватиме п'ять днів. Увесь цей час комітет працюватиме в Донецькій і Луганській областях. Ми відійдемо від традиційного офіціозу, коли виїзне засідання обмежувалося візитом у військово-цивільні адміністрації. Замість цього побуваємо в пунктах пропуску, оглянемо зруйновані в результаті війни міста і села, об'єкти соціальної інфраструктури та підприємства, поспілкуємося з людьми, які живуть у «сірій» зоні", - заявив голова комітету Дмитро Лубінець.

Фото: kompravlud.rada.gov.ua

За його словами, такий формат засідання дозволить членам комітету особисто побачити всі сторони життя людей.

Фото: kompravlud.rada.gov.ua

У перший день виїзного засідання члени комітету і Сивохо побували, зокрема, на КПВВ "Новотроїцьке".

"Спілкування - слово дня! З військовими, з депутатами, з місцевою владою. А головне - з людьми, які їдуть туди і звідти. Всі чекають на повернення нормального життя і розвиток регіону", - написав Сивохо.

Фото: facebook.com/sivokho

Фото: facebook.com/sivokho

Нагадаємо, 18 жовтня колишній учасник КВК, шоумен Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram