ГоловнаПолітика

Ситник не прийшов на засідання антикорупційного комітету Ради зі звітом

Директор НАБУ повідомив, що не прийде, за 20 хвилин до початку засідання.

Ситник не прийшов на засідання антикорупційного комітету Ради зі звітом
Артем Ситник
Фото: nikorupciji.org

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник не прийшов на засідання Комітету Верховної Ради з питань протидії корупції, який планував заслухати звіт про результати роботи Бюро за 1 півріччя 2018 року.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua

Як повідомив LB.ua екс-голова антикорупційного комітету, нардеп фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв, "Ситник повідомив про те, що не прийде, за 20 хвилин до початку засідання".

"Думаю, що причини в самому комітеті і його нинішньому керівництві", - додав він.

Соболєв також додав, що НАБУ заздалегідь відправило в комітет текст звіту за перше півріччя 2018 року. "Депутати зможуть ознайомитися з ним у письмовій формі", - додав він.

Фото: Анна Стешенко

Ситник відправив комітету офіційний лист, де пояснив причину відмови з'явитися на засідання комітету "необхідністю бути присутнім на робочому місці", відповідь директора НАБУ зачитав голова комітету Юрій Савчук.

Перед засіданням комітету біля будівлі парламенту влаштували мітинг проти Ситника. Як вдалося з'ясувати LB.ua, протест організував помічник народного депутата з групи "Воля народу" Сергія Мельничука блогер Всеволод Філімоненко.

Він привів близько десятка осіб з плакатами, які заявили, що "за всі роки роботи НАБУ так і не показало жодного результату".

Фото: Анна Стешенко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram