ГоловнаКультура

У Мистецькому Арсеналі пройде презентація книги дипломата Дмитра Кулеби

Кулеба випустив книгу "Війна за реальність: як перемагати у світі фейків, правд і спільнот".

У Мистецькому Арсеналі пройде презентація книги дипломата Дмитра Кулеби
Фото: Сергей Нужненко

У рамках виставки "Дивовижні історії Криму", яку відкриють у Мистецькому Арсеналі 26 лютого, відбудеться презентація книги українського дипломата Дмитра Кулеби "Війна за реальність: як перемагати у світі фейків, правд і спільнот".

Про це повідомляє видавництво Книголав.

"Війна за наші емоції, переконання і вибір іде в Україні та світі, навколо і всередині нас. Кількість ліній фронту незліченна. Люди воюють у сім'ях, в онлайн-спільнотах і суспільствах. Держави воюють з людьми, компаніями і між собою, - йдеться в прес-релізі. - Як не розірватися між спільнотами і не втратити відчуття реальності, коли фейки змішалися з правдами, а комунікаційна війна стала більш запеклою, ніж фізична".

Презентація книги відбудеться за участю автора та героїв книги Віталія Дейнеги, Євгена Федченка, Володимира Єрмоленка і Ярини Ключовської.

Фото: Книголав

Презентація відбудеться 1 березня о 18:30. Вхід за квитками на виставку "Дивовижні історії Криму".

Виставка стартує 26 лютого і триватиме до 5 травня. "Крим не був ізольованим і закритим - він був бадьорим перетином культур, - йдеться в описі проекту. - Цей півострів ріс і живився контактами з іншими землями, але навіть коли ці зв'язки слабшали, з взаємодії народів Криму, з досвіду давніх метрополій завжди народжувалося щось особливе. Те, що ми сьогодні переживаємо як неповторність Криму". Над виставкою працював кураторський колектив: Алім Алієв, Юлія Ваганова, Вікторія Величко, Олекса Гайворонський, Ольга Мельник, Ганна Орищенко, Олеся Островська-Люта і Ганна Погребна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram