ГоловнаБлогиБлог Миколи Томенко

Як урядовці Гройсмана вирішили Біблію переписати

Один університетський колега переслав мені минулорічну статтю про зміст соціальної політики уряду Гройсмана. У ній земляк і друг Гройсмана Андрій Рева, називаючи себе правдивим послідовником Ісуса Христа, докладно пояснює «затурканим і темним християнам» те, як Месія справедливо, тобто ВИБІРКОВО Й АДРЕСНО нагодував 5 тисяч людей 5-ма хлібами.

Андрей Рева
Фото: Макс Требухов
Андрей Рева

«Ви не замислювалися, як Ісусу Христу вдалося нагодувати п'ятьма хлібами п'ять тисяч людей? Я замислився і зробив для себе відкриття: він виходив з того, що в цій юрбі не всі були голодні. Точно знаючи, хто голодний, Ісус ділив хліб тільки між тими, хто цього потребував. Це був перший приклад адресної допомоги», - заявив тоді міністр соцполітики Андрій Рева в інтерв'ю DT.UA.

Як відомо, про це диво від Ісуса найбільш детально оповідає Євангеліє від Матвія:

«Як настав вечір, приступили до Нього ученики Його і кажуть: місце тут пустинне і час уже пізній; відпусти людей, нехай підуть у селища і куплять собі що їсти. Ісус же сказав їм: не треба їм іти, дайте ви їм їсти. Вони ж кажуть Йому: у нас тільки п'ять хлібів і дві рибини. Він сказав: принесіть їх Мені сюди. І звелів народові возлягти на траву і, взявши п'ять хлібів і дві рибини, підняв очі на небо, благословив і, переломивши, дав ученикам хліби, а ученики - народові. І ЇЛИ ВСІ І НАСИТИЛИСЬ; (виділено мною) і набрали залишків дванадцять повних кошиків...».

До речі, є й ще одна біда з адресністю від Реви і нібито від Ісуса. Нагадаю, що традиційно для того часу автори Євангелій, та й сам Матвій, кажучи про 5 тисяч людей, не рахували жінок і дітей...

Тож, прохання до уряду Гройсмана: показуйте, як управляти країною, не переписуючи при цьому Біблії!

Довідково

Андрій Рева родом із Харківської області, закінчив Ленінградське вище військово-політичне училище. Працював разом з В. Гройсманом як заступник Вінницького міського голови, а з квітня 2016 року як міністр соціальної політики України.

Микола Томенко Микола Томенко , Лідер Громадського руху "Рідна країна", доктор політичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram