>
Favbet
Favbet
ГоловнаБлогиФутбол по-гуцульски

Благословіння від Отця Романа — і “Гуцульщина” знову виграє

Перед матчем, що відкривав футбольний сезон у Косові, відбулося підняття прапорів, а греко-католицький священник отець Роман і його православний колега виступили з напутнім словом і благословили обидві команди.

Фото: предоставлено клубом

Але так як священники були наші, місцеві, то, вочевидь, більше їхнього благословення в підсумку перепало нам.

І “Гуцульщина” здобула перемогу і в другому турі чемпіонату області. Прикметно, що ми знову грали із призером минулорічного турніру - “Придністров’ям” з Тлумача.

Хоча за вікном наче і весна, але саме в день гри була справжня зима. Погода піднесла сюрприз, а заразом — і випробування як для гравців, так і для вболівальників.

Перед грою і весь перший тайм валив рясний сніг. Утім, близько тисячі глядачів на матч прийшло. Певно, дуже скучили за нами під час зимової перерви. Безумовно, це потішило.

Поле через опади виявилось дуже в’язким і заважало грати на найвищих швидкостях, а також показувати технічну гру. Але самі гравці, взявши на озброєння принцип “справжній футболіст завжди має, що показати”, продемонстрували доволі високий рівень гри.

Фото: предоставлено клубом

Грали, до речі, звичайним м'ячем, не червоним. Ми ж не Ліга чемпіонів. Тому у нас було біле від снігу поле і такого ж кольору “шкіряний”.

В підсумку “Гуцульщина” виграла з рахунком 3:1. Головний тренер і президент клубу були на сьомому небі від щастя. Взагалі-то, перед стартом чемпіонату ми розраховували взяти у перших турах чотири очки — зіграти у нічию на виїзді та виграти вдома. Ми, хоч і виграли тамтого року змагання у другій обласній лізі, але мали невеличкі побоювання перед стартом в “обласній еліті”. Утім, план перевиконали. Спочатку обіграли “Тепловик”, тепер ще й команду з Тлумача. Головне — не розслаблятися.

У наступному турі їдемо у Брошнів до “Кроно-Карпат”, які перед цим зазнали поразки 0:4 в Яремчі. Отже — будуть злі. Отже — буде цікаво.

Хай з нами буде сила!

Футбол по-гуцульски Футбол по-гуцульски , Истории из жизни простых футболистов, которые играют за ФК «Гуцульщина» в чемпионате Ивано-Франковской области
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram