ГоловнаСвіт

Байден отримає доступ до президентського акаунту у Twitter попри дії Трампа

Байден отримає до президентського акаунту @POTUS у Twitter одразу після інавгурації.

Байден отримає доступ до президентського акаунту у Twitter попри дії Трампа
Фото: thehill.com

Джо Байден отримає доступ до президентського акаунту @POTUS у Twitter одразу після інавгурації незалежно від того чи поступиться президент США Дональд Трамп.

Про це пише thehill.com з посиланням на представника Twitter.

Так, технологічний гігант "активно готується підтримати перехід інституційних акаунтів Білого дому в Twitter 20 січня 2021 року".

У цей пакет також входять такі облікові записи: @whitehouse, @VP, @FLOTUS тощо.

Наразі тривають консультації компанії з Національним управлінням архівів і документації.

Twitter також підтвердив, що протягом кількох наступних місяців його співробітники зустрінуться з представниками перехідної команди “Байден-Гарріс”, щоб обговорити, як нова адміністрація планує використовувати свої урядові акаунти.

Нагадаємо, кандидат у президенти США Джо Байден, котрий попередньо лідирує за результатами підрахунку голосів всенародного голосування, оголосив ключових чиновників перехідної адміністрації Білого дому.

Раніше Джо Байден запропонував очолити апарат Білого дому Рону Клайну – главі адміністрації Байдена за часів його віцепрезидентства.

Нагадаємо, що переможець президентських виборів визначається тільки після отримання кінцевих результатів у всіх штатах і завершення судових справ. Остаточне ж рішення виносить Колегія виборників, яка збирається 14 грудня для фінального голосування за того чи іншого кандидата в президенти.

У суботу американські ЗМІ повідомили про перемогу ексвіцепрезидента, кандидата від Демократичної партії Джо Байдена на народному голосуванні за президента. Трамп одразу заявив, що буде оскаржувати результати голосування в судах і звинуватив суперників у фальсифікаціях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram