>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Керівництво Формули-1 допускає, що сезон 2020 року не відбудеться

Формула-1 зазнає катастрофічних втрат.

Керівництво Формули-1 допускає, що сезон 2020 року не відбудеться
Чейз Кэри
Фото: EPA/UPG

Hope for the best and prepare for the worst (Сподівайся на краще, але будь готовий і до гіршого) - ця англійська приказка якнайкраще відображає настрій, що панує в "Королеві автоспорту" – Формулі-1.

Керівництво Формули-1 не виключає варіант, за якого буде скасовано всі гран-прі в 2020 році. Однак поки що вживають усіх можливих кроків, щоб почати сезон у липні, повідомляє BBC.

"Ми не можемо дати жодних гарантій, що сезон узагалі відбудеться, проте нашою метою залишається проведення першого етапу 5 липня в Австрії. Після цього, ймовірно, проведемо ще одну гонку на "Ред Булл Ринг" через тиждень.

Очікуємо, що гран-прі в Європі пройдуть без уболівальників, але сподіваємося на відкриття для відвідування пізніших етапів", - заявив виконавчий директор організації Чейз Кері.

При цьому американський бізнесмен зазначив, що доходи F1 у першому кварталі 2020 року становили 39 млн дол., порівняно з 246 млн за той самий період у 2019 році.

Раніше були скасовані гонки в Австралії, Монако і Франції, а також перенесені на невизначений термін етапи в Бахрейні, В'єтнамі, Канаді, Китаї, Нідерландах, Іспанії, Азербайджані та Канаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram