>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Один з лідерів Бундесліги пропонує фанам розмістити своє фото на трибунах стадіону

Акція не безкоштовна.

В рамках програми "Залишайся вдома. Будь на трибунах", фанати менхенгладбахської "Боруссії" отримали можливість розмістити своє фото на трибунах Borussia-Park, повідомляється на офіційному сайті клубу.

Фото: Боруссія М.

На трибунах розставили картонні фігури людей для імітації вболівальників. Вартість розміщення на них власного реального фото - 19 євро.

Зазначається, що на домашній арені вже встановлено близько 4,5 тис. макетів з фото, причому гравці і тренери "лошат" також займають місця серед численних шанувальників. Загальна кількість замовлень досягла 12 тис. Це означає, що трибуни, безумовно, не будуть порожніми, коли Бундесліга відновиться за зачиненими дверима.

Отримані кошти частково підуть до фанатського фонду "Боруссії". Фігура може перебувати в будь-якому місці стадіону, лише один сектор відданий безпосередньо для клубних ультрас.

Раніше повідомлялося, що всі гравці "Боруссії" М. здали негативні тести на коронавірус.

Матчі Бундесліги відновляться 16 травня. До кінця сезону командам залишилося зіграти 9 турів. Гладбах розташовується в турнірній таблиці на четвертому місці, поступаючись "Баварії" лише 6 очками.

Перший матч після рестарту сезону "Боруссія" М. проведе на виїзді проти "Айнтрахта".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram