>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболіст збірної України розповів про перші тренування в Італії в умовах пандемії коронавірусу

Руслан Малиновський радий повернутися до тренувального процесу.

Футболіст збірної України розповів про перші тренування в Італії в умовах пандемії коронавірусу
Руслан Малиновский
Фото: ФК Аталанта

27-річний півзахисник "Аталанти" і збірної України Руслан Малиновський розповів про особливості тренувань у клубі під час пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

"Тренуємося групами. Нас збирають по шість осіб. Поле розділене на шість частин, тому ніхто не перетинається. У кожного футболіста по два м'ячі, ми ними не міняємося. Все ретельно дезінфікується, за цим суворо стежать. На базі ми нікуди не заходимо. Навіть у душ. Приїхали, на вулиці переодяглися, вийшли на поле. Ніякого масажу - всі контакти заборонені. У кожного по два комплекти форми, ми самі все стираємо. У кожного своя вода. По суті, ти працюєш один, тільки за командою тренерів, які тебе контролюють. Коли відбувається бігова робота, то шістка ділиться на дві частини, і тоді ми втрьох на відстані один від одного бігаємо навколо поля. Все дуже строго й організовано", - цитує Руслана zbirna.com.

При цьому українець зазначив, що удари по воротах, включаючи штрафні удари, наразі відпрацьовувати заборонено.

"Ні, по воротах ніхто поки що не б'є. У нас є спеціальна натягнута сітка. Б'єш у неї - відробляєш передачі, прийом, зміну напрямку і так далі. Передач між собою поки що немає. Повторюся, нам заборонено обмінюватися м'ячами", - підкреслив Малиновський.

Нагадаємо, минулого тижня уряд Італії дозволив представникам командних видів спорту відновити тренування з 4 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram