>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболісти і тренери Української прем'єр-ліги висловлюються проти догравання чемпіонату в Києві

Таким чином клуби опиняться в нерівних умовах, вважають вони.

Футболісти і тренери Української прем'єр-ліги висловлюються проти догравання чемпіонату в Києві

Головному тренеру "Олександрії" Володимиру Шарану не сподобалася ідея проведення матчів верхньої шістки Favbet Ліги, що залишилися, в Києві.

"Однозначної позиції поки що немає, ми не обговорювали цю тему з керівництвом клубу. 7 травня планується засідання Української прем'єр-ліги, будемо чекати його підсумків", - заявив 48-річний український фахівець в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua.

"Я ставлюся негативно до такої ідеї. Можу зрозуміти "Динамо", "Шахтар" і "Колос", вони базуються в Києві. "Десні" теж недалеко добиратися. А як бути нам? Їздити на кожен матч до Києва, або жити там?" - задається питанням Шаран.

"У будь-якому випадку, попередньо ми плануємо зібратися 11 травня, а 12 числа відновити тренувальний процес. Перед цим весь колектив протестуємо на коронавірус", - зазначив наставник "Олександрії".

Додамо, що ініціатива провести залишок матчів сезону у верхній шістці УПЛ у Києві належить "Десні". Ідею проведення матчів у столиці також підтримують "Динамо", "Шахтар" і "Колос".

Своєю чергою керівництво "Зорі" назвало необхідність перевозити команду в столицю "нераціональною".

Не підтримує ідею проведення решти відрізку сезону в УПЛ в одному місті і хавбек луганчан Владлен Юрченко.

"У нас ще ніхто не говорив про це, але я проти такої події. Якщо з аеропортами будуть проблеми, тоді інша розмова. Але моя думка - або всі граємо в рівних умовах, або завершуємо чемпіонат, якщо не можемо грати через карантин", - цитує Юрченка телеканал "Футбол".

"Не потрібно так, що одні грають удома, а нам потрібно їздити або перебувати незрозуміло де. У нас тут є всі умови для відновлення і тренувань. У "Динамо" і "Шахтаря" є своя база, але нас хіба туди пустять? Ні, звичайно", - резонно заявляє футболіст.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram