ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти готують для українців “пасхалки”: танкісти на снарядах пишуть “Христос Воскрес!”

"Развлекаемся как можем…”.

Окупанти готують для українців “пасхалки”: танкісти на снарядах пишуть “Христос Воскрес!”

Окупанти на Великдень планують ще більше обстрілів мирного населення та українських захисників. 

Про це свідчать нові телефонні розмови рашистів, повідомила пресслужба СБУ

“Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишут “Христос воскрес!” Развлекаемся как можем”, – розповідає окупант своїй дружині. 

Водночас у його взводі, який стоїть у Миколаївській області, із 19 людей залишилося лише 7. Решта або втекли, або вбиті.

“Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши”, – каже окупант.

Нагадаємо, російські окупанти поширюють інформацію про “обстріл православних храмів у Великодню ніч націоналістами”. Це нібито має відбутися в 5 областях: Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській і Харківській. З огляду на це, митрополит Київський та всієї України Епіфаній благословив змінювати час служб. УПЦ МП просить владу дозволити богослужіння у Великодню ніч, попри те, що РФ фактично "анонсувала" обстріли храмів.

Напередодні Мінкультури нагадало вірянам про важливість дотримання обмежень воєнного стану, зокрема правил комендантської години, і запросило на Великдень молитися онлайн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram