ГоловнаСуспільствоПодії

В Яремчі автомобіль зірвався з обриву, загинули чотири людини (оновлено)

Загиблі - двоє місцевих мешканців і подружжя з Кропивницького.

Фото: if.dsns.gov.ua

У місті Яремче, що знаходиться в Карпатах, автомобіль Volkswagen Tiguan злетів з дороги в обрив. В машині знаходилися четверо осіб, всі вони загинули.

Про це повідомила пресслужба обласного управління поліції.

Аварія сталася 7 липня приблизно об 11:45. Правоохоронці з’ясували, що Volkswagen впав з обриву на заокругленій ділянці дороги. "У транспортному засобі перебувало четверо осіб: троє чоловіків і одна жінка, які загинули на місці події до приїзду медиків. Поліцейські встановлюють також вік і місце проживання загиблих", - йдеться в повідомленні.

Яремче розташоване вздовж річці Прут, паралельно якій на значній висоті проходить дорога Н-09.

Фото: if.npu.gov.ua
Фото: if.npu.gov.ua
Фото: if.npu.gov.ua

Оновлено. Попередньо встановлено, що аварія сталася вночі 7 липня. Автомобіль Volkswagen Tiguan, рухаючись у напрямку Микуличина, на заокругленій ділянці дороги не справився з керуванням і злетів з дороги в обрив. Внаслідок аварії автомобіль перекинувся на дах, згодом повідомили в обласній поліції.

"В поліцію повідомленням про ДТП надійшло о 11:45 від місцевої мешканки, яка виявила перекинуте авто. На місце події одразу виїхали медики, рятувальники і поліцейські", - йдеться в повідомленні.

Слідчими встановлено, що автівкою керував 29-річний мешканець Кропивницького, який від отриманих травм загинув на місці події з трьома пасажирами: 29-річною жінкою (мешканка Кропивницького), 37-річним і 38-річним чоловіками (мешканці Яремче).

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram