ГоловнаСуспільствоЖиття

Сенцов, Балух і Карпюк закликали Зеленського включити Денісову в переговорний процес для звільнення політв'язнів

Також до звернення приєдналися Едем Бекіров, Олексій Сизанович, Олександр Кольченко та Євген Панов.

Сенцов, Балух і Карпюк закликали Зеленського включити Денісову в переговорний процес для звільнення політв'язнів
Фото: Макс Левин

Звільнені політв'язні Олег Сенцов, Микола Карпюк і Володимир Балух закликали президента Володимира Зеленського залучити Уповноважену з прав людини Людмилу Денісову до переговорного процесу для звільнення полонених.

Також до звернення приєдналися Едем Бекіров, Олексій Сизанович, Олександр Кольченко та Євген Панов, ідеться на сторінці Ukrainian Center for the Prevention of Torture в Facebook.

Вони пропонують Зеленському залучити Денісову "до переговорного процесу заради його посилення і якнайшвидшого звільнення наших співгромадян".

"Перебуваючи в тюрмах-країни агресора, кожен з нас жив надією, що скоро буде вдома. Ми отримували звістки, що про нас не забули. Що нас і наші сім'ї не залишили наодинці з проблемами. Ми відчували підтримку своєї держави. Вважаємо, що завдяки зусиллям президента Володимира Зеленського та Уповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової ми опинилися на волі", - йдеться в заяві.

Фото: facebook.com/sivispacomparabellum
Також наголошується, що звільнені політв'язні цінують роботу Денісової, оскільки з перших днів своєї каденції вона дбала про них та їхні родини, а також боролася всіма доступними засобами за їхнє звільнення.

Нагадаємо, сім'ї полонених українців в ОРДЛО звернулися до президента Володимира Зеленського з повторним проханням включити Уповноважену з прав людини Людмилу Денісову до складу української делегації Тристоронньої контактної групи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram