ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Чернівецькій області з підозрою на коронавірус госпіталізували 4 дітей

Діти, у яких підтвердився коронавірус 17 березня, вже клінічно здорові і чекають на результати тестів.

У Чернівецькій області з підозрою на коронавірус госпіталізували 4 дітей
Черновицкая областная клиническая больница
Фото: Петей Степан / wikipedia.org

У Чернівецькій області з підозрою на коронавірусну хвороба за останню добу госпіталізували 4 дітей. Про це повідомили на сторінці Чернівецької обласної державної адміністрації у Facebook.

Всі діти перебувають в обласній дитячій клінічній лікарні. Загалом там на лікуванні перебувають 14 осіб: п'ятеро з діагнозом коронавірус, інші з підозрою.

"Двоє мам і троє їхніх дітей, у яких COVID-19 виявили 17 березня, клінічно здорові. Вони чекають результати тестів", - додали в ОДА.

У решти є підвищена температура. Вони отримують необхідне лікування.

В обласній клінічній лікарні перебувають 24 людини з підтвердженим діагнозом коронавірусної хвороби або з підозрою на неї. Всі відчувають себе нормально, один пацієнт через супутнє захворювання перебуває на кисневої терапії.

Нагадаємо, в Україні офіційно зареєстрували 84 випадки захворювання COVID-19. Такі дані станом на 10:00 24 березня оприлюднило МОЗ.

Раніше повідомлялося, що в інфікованих коронавірусом в Чернівецькій області дітей перебіг хвороби легкий. Пацієнтам десять років, 1,5 роки і пів року. Вони і їх мами контактували з людьми, у яких незабаром був підтверджений коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram