ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві водійка Audi на світлофорі зіштовхнула між собою Uklon, Uber і Bolt

Драгер показав у дівчини 0,74 проміле.

Фото: kiev.informator.ua

У понеділок увечері у Києві на бульварі Дружби народів зіткнулися відразу чотири автомобілі. Причому три з них належать різним службам таксі.

Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на патрульних.

Аварія сталася близько опівночі. Автомобілі таксі Bolt, Uber і Uklon вишикувалися в ряд на світлофорі. Поки водії чекали зеленого сигналу світлофора, у них влетів Audi.

Пізніше у пресслужбі Патрульної поліції уточнили, що за кермом Audi була дівчина, хоча на місці правоохоронці повідомляли, що за кермом був чоловік. Дівчина, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не дотрималася безпечної дистанції та скоїла зіткнення з автомобілем Nissan, той за інерцією зіткнувся з Renault, а останній - з автомобілем Hyundai.

За словами учасників ДТП, під час зіткнення автомобілі тільки почали повільний рух на зелений сигнал світлофора, коли відчули потужний удар. Водії і пасажири трьох служб таксі відбулися легким переляком.

На дівчину склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування у стані сп'яніння) і протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП, а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (відсутність у водія поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів). Драгер показав у неї - 0,74 проміле.

Нагадаємо, у 2018 році в Україні ввели кримінальну відповідальність за водіння в нетверезому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram