ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві іноземці напали на таксиста і втекли на його автомобілі

У чоловіка перелом стегнової кістки.

У Солом'янському районі Києва на вул. Борщагівській невідомі побили таксиста, відібрали у нього гроші та мобільні телефони, потім зникли на його автомобілі. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Києва.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Потерпілий приїхав на виклик, припаркував авто і вийшов на вулицю чекати клієнта. У цей момент до нього ззаду підбігли незнайомці, повалили на землю і почали бити. Потім зловмисники сіли в його автомобіль і поїхали.

46-річного киянина госпіталізували, за попередніми висновками лікарів, у нього перелом стегнової кістки.

В результаті правоохоронці розшукали автомобіль потерпілого, а також осіб, причетних до скоєння цього злочину. Фігурантів затримали. Ними виявилися 22-річні іноземці, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) і за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, у липні 2019 року у Запорізькій області зник безвісти 34-річний таксист, який поїхав з пасажирами з Бердянська у Токмак. Його автомобіль Daewoo виявили біля одного зі ставків регіону. Водій взяв пасажирів "з тротуару".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram