ГоловнаСуспільствоЖиття

Заступника гендиректора "Київзеленбуду" і ще двох людей підозрюють у розкраданні 14 млн грн на реконструкції парку

Обвинувальний акт направили в суд.

Заступника гендиректора "Київзеленбуду" і ще двох людей підозрюють у розкраданні 14 млн грн на реконструкції парку
Фото: Макс Требухов

Київська прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо трьох осіб, ймовірно причетних до розкрадання 14 млн гривень, виділених на реконструкцію парку "Партизанської слави" у Дарницькому районі столиці. Про це інформує пресслужба прокуратури Києва.

Встановлено, що директор підрядної організації при пособництві ще однієї людині вніс до офіційних документів неправдиву інформацію про обсяги виконаних робіт з реконструкції парку. У свою чергу заступник генерального директора "Київзеленбуду" не перевірив реальний обсяг виконаних робіт і погодив зазначені документи.

"Київзеленбуд" перерахував підрядній організації 14 млн гривень, чим завдав матеріальної шкоди комунальному підприємству, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вересні повідомляли, що столична прокуратура оголосила про підозру заступнику керівника комунального об'єднання "Київзеленбуд" і директору підрядної організації про підозру у розкраданні 9 млн грн під час ремонту парку "Партизанська слава".

За даними прокуратури, у грудні 2018 року підозрювані підписали акти прийому виконаних робіт з капітального ремонту благоустрою парку на загальну суму 44 млн гривень. Однак експерти встановили, що роботи на понад 9 млн гривень підрядником не були виконані: не облаштовані фонтан і дитячий майданчик, не встановлено лавки та інше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram