ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний чоловік зламав палець поліцейському

Порушника намагалися затримати за те, що він стояв посеред проспекту і заважав проїзду машин.

У Києві п'яний чоловік зламав палець поліцейському
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві п'яний чоловік завдав поліцейському тілесних ушкоджень, відмовляючись іти з проїжджої частини на проспекті Валерія Лобановського.

Про невідомого, який стояв посеред дороги і заважав проїзду авто, правоохоронцям повідомили очевидці. Патрульні, які прибули на виклик, намагалися його затримати, але той почав чинити опір. Він поводився агресивно і нецензурно лаявся. Про це повідомили на сторінці столичної поліції в Facebook.

"Для складання протоколу за перебування в громадському місці в стані сп'яніння співробітники патрульної поліції вирішили провести адміністративне затримання фігуранта. Правопорушник опирався, штовхав поліцейських. У результаті затримання правоохоронець отримав тілесні ушкодження у вигляді зламаного пальця руки", - пояснив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Зловмисника затримали, ним виявився 40-річний уродженець Харківської області. Йому оголосили про підозру в опорі співробітникові правоохоронних органів. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, в грудні в Києві на залізничному вокзалі жінка напала на поліцейського і бризнула йому в обличчя газ з балончика. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram