ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ заблокувала контрабанду ювелірних виробів із Криму

Протягом 2015-2019 років підозрювані реалізували продукції на понад 50 млн гривень.

Служба безпеки України заблокувала контрабанду ювелірних виробів з тимчасово окупованого РФ Криму. Про це йдеться в повідомленні пресцентру СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що група ділків з півострова організувала виготовлення ювелірних виробів. Потім зловмисники через КПВВ" Чонгар "переправляли продукцію на територію, підконтрольну українській владі", - сказано в повідомленні.

Фото: ssu.gov.ua

Ювелірні вироби реалізовували під виглядом товарів, вироблених на материковій частині України, в торгово-розважальних центрах по всій території країни без сплати податків і обов'язкових відрахувань до держбюджету.

Фото: ssu.gov.ua

Під час проведення санкціонованих обшуків у Києві правоохоронці виявили підпільний склад, на якому акумулювали готові до продажу ювелірні вироби, речі і документи, що підтверджують протиправну діяльність фігурантів справи.

Фото: ssu.gov.ua
Фото: ssu.gov.ua

Протягом 2015-2019 років підозрювані реалізували продукції на понад 50 млн гривень.

Фото: ssu.gov.ua

Триває досудове розслідування за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 212 (ухилення від сплати податків), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу.

Фото: ssu.gov.ua

Нагадаємо, в червні в Одеській області СБУ перекрила великий канал контрабанди цигарок у країни Євросоюзу на 50 млн гривень. Правоохоронці вилучили близько семи тисяч ящиків цигарок без марок акцизного податку та без відповідних документів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram