ГоловнаПолітика

Арахамія зареєстрував постанову з пропозицією зробити наступний тиждень у Раді пленарним

За планом, наступний тиждень призначений для роботи в комітетах. 

Арахамія зареєстрував постанову з пропозицією зробити наступний тиждень у Раді пленарним
Фото: Анна Стешенко

Голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія зареєстрував постанову із пропозицією зробити наступний тиждень пленарним у Верховній Раді.

Про це в Telegram повідомила речниця "СН" Юлія Палійчук.

"Голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія зареєстрував проєкт постанови про внесення змін до календарного плану проведення сьомої сесії ВР, згідно з яким наступного тижня парламент працюватиме у пленарному режимі", – зазначила вона.

Згідно з розкладом, цей тиждень є пленарним, а наступний призначений для роботи в комітетах. 

Нагадаємо, в Раді також цього тижня збиралися провести позачергове засідання стосовно стану справ проти народних депутатів. З цією ініціативою виступив Арахамія після того, як УП оприлюднила відео із народним депутатом Олександром Трухіним. На засіданні хочуть заслухати керівництво МВС і ДБР, але мова має йти не тільки про Трухіна, а й про інших парламентарів, зокрема Петра Порошенка. 

Відео з Трухіним було зняте поліцейськими, які прибули на місце аварії за участі депутата в серпні 2021. Там зафільмовано, як парламентар натякає на винагороду поліцейським, якщо вони дадуть йому "тихенько піти до лісу". 

За словами співрозмовників LB у керівництві фракції "СН", позачергове планувалося на середу-четвер. Необхідні підписи для його скликання зібрані. Однак учора голова партії "СН" Олена Шуляк заявила, що може бути інше позачергове засідання, з більш термінових питань. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram