ГоловнаПолітика

"УДАР" офіційно висунув Кличка кандидатом у мери Києва та представив партійний список у Київраду (оновлено)

Партія йде на вибори самостійно.

Фото: kiev.klichko.org

Київська міська місцева організація політичної партії "УДАР Віталія Кличка" висунула лідера партії Віталія Кличка кандидатом на посаду мера Києва.

Таке рішення ухвалили на зборах міської організації політичної сили, інформує пресслужба політсили

Також на зборах висунуть кандидатів у депутати Київської міської ради за списком партії та списками в мажоритарних округах столиці.

Фото: klichko.org

Оновлення. До першої десятки списку партії увійшли футболіст Олександр Шовковський, журналістка Юлія Лимар, дружина нардепа VIII скликання Дмитра Андрієвського, депутатка Київради Катерина Кириченко, колишній державний секретар Мінагрополітики Владислав Андронов, екснардеп Роман Романюк, екснардеп, директор Департаменту міського благоустрою КМДА Дмитро Білоцерківець, радник Кличка Володимир Бондаренко, сурдоперекладачка Кличка Леся Петрівська, керівниця Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан.

16 вересня партія "Європейська солідарність" оголосила про підтримку кандидатури чинного мера Києва, зазначивши, що він реалізовував політичний курс Петра Порошенка. Крім того, нардеп від "ЄС" Олексій Гончаренко, який раніше заявляв про намір балотуватися в мери столиці, заявив, що вирішив не висувати свою кандидатуру.

Фото: http://klichko.org/

Після цього мер Києва Віталій Кличко наголосив, що його партія "УДАР" іде на місцеві вибори самостійно і не має наміру об'єднуватися з іншими політсилами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram