ГоловнаПолітика

"Слуга народу" збирає підписи за призначення міністеркою освіти Юлії Гришиної

Вона входить до профільного комітету Верховної Ради.

"Слуга народу" збирає підписи за призначення міністеркою освіти Юлії Гришиної
Фото: facebook.com/photo.php?fbid=2420637498032089

Фракція "Слуга народу" бачить на посаді міністра освіти колегу, докторку наук і професорку Юлію Гришину. Про це в Telegram повідомив нардеп від СН Олександр Качура.

"Зараз триває збір підписів", - повідомив він, опублікувавши фото депутатського звернення до нового прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

"Згідно зі статтею 83,114 Конституції України, статті 42 закону "Про Кабінет Міністрів", просимо вас внести на розгляд Верховної Ради подання про призначення на посаду міністра освіти і науки Гришиної Юлії - членкині Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, голави підкомітету з питань вищої освіти", - йдеться у зверненні.

Фото: https://t.me/kachuratut

Гришина раніше працювала на керівних посадах у вищих навчальних закладах. З 2014 року - професорка кафедри трудового права КНУ ім. Т. Шевченка. З 2018 року - керуючий партнер юридичної бізнес-школи CTRL.School.

У 2019-му була обрана народною депутаткою IX скликання від партії "Слуга народу" під номером 133 у списку як безпартійна. Членкиня однойменної фракції. Членкиня Комітету з питань освіти, науки та інновацій.

Нагадаємо, 4 березня Верховна Рада призначила прем'єр-міністром Дениса Шмигаля. З уряду Гончарука свої посади зберегли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр інфраструктури Владислав Криклій, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, міністр юстиції Денис Малюська.

Міністр культури Бородянський, міністерка освіти Новосад і голова Мінекономрозвитку Милованов відмовилися від роботи в новому Кабінеті Міністрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram