ГоловнаПолітика

Газета "Дзеркало тижня" випустила останній номер

Видання продовжить роботу в інтернеті.

Газета "Дзеркало тижня" випустила останній номер
Фото: zn.ua

Газета "Дзеркало тижня", яка виходила з 1994 року, у п'ятницю випустила останній номер.

"Відшелестіли... Сьогодні друкарня надрукувала останній номер тижневика "Дзеркало тижня". Одна тисяч двісті сімдесят п'ятий... Усе зрозуміло: "папір" у світі помирає швидше, ніж журналістика у цілому. Ми роками тягнули жили і двічі обмотували навколо себе пояси, щоб не закривати паперову версію. Скільки могли", - йдеться у редакційній статті останнього номера газети.

Він складається з 57 колонок, серед авторів яких - колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін, олігархи Віктор Пінчук і Костянтин Григоришин, керівники Генпрокуратури на чолі з Русланом Рябошапкою, архімандрит Кирило Говорун, журналіст Юрій Бутусов, відомі політики, чиновники та експерти.

Видання подякувало читачам та авторам і заявило, що продовжить роботу в інтернеті за адресами zn.ua і dt.ua.

"Дзеркало тижня. Україна" (до 2009 року - "Дзеркало тижня") - суспільно-політичний тижневик, що видається у Києві накладом 57 тис. примірників українською та російською мовами. Газету у 1994 році заснував Володимир Мостовий, який до 2011 року був її головним редактором. Після цього видання до сьогоднішнього дня очолює його дочка - Юлія Мостова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram