ГоловнаПолітика

Максим Козицький подав декларацію на посаду голови Львівської ОДА

Бізнесмен був одним з трьох кандидатів, висунутих на цю посаду в червні 2019-го Зеленським.

Максим Козицький подав декларацію на посаду голови Львівської ОДА
Максим Козицкий

38-річний львівський підприємець Максим Козицький подав декларацію як кандидат на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації. Він був одним з трьох кандидатів на цю посаду, яких у червні 2019-го висунув на обговорення Володимир Зеленський.

Максим Козицький є єдиним, хто зараз подав декларацію кандидата на посаду голови ЛОДА, що може свідчити про його швидке призначення, зазначає ZAXID.NET.

Декларація Козицького з'явилася в реєстрі НАЗК у п'ятницю, 27 грудня. Цього ж дня низка львівських ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили про запланований візит прем'єр-міністра Олексія Гончарука до Львова, під час якого нібито повинні і представити нового голову ЛОДА. Однак прем'єр до Львова так і не приїхав. Також немає офіційної інформації про призначення нового керівника ОДА.

Максим Козицький є директором компанії "Еко-Оптіма", яка встановлює вітрові і сонячні електростанції. Його батько Зіновій Козицький є досить відомим львівським бізнесменом. Крім альтернативної енергетики, він займається видобутком нафти і газу, йому належить і перший львівський муніципальний велопрокат NextBike.

Нагадаємо, попередній голова Львівської ОДА Маркіян Мальський став одним з двох керівників облдержадміністрацій, яких президент Володимир Зеленський звільнив у прямому ефірі під час засідання Ради розвитку регіонів і громад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram