ГоловнаПолітика

Супрун розповіла, що має намір робити в разі відставки з МОЗ

В.о. міністра і її команда планують передати всі справи і проєкти новим чиновникам.

Супрун розповіла, що має намір робити в разі відставки з МОЗ
Уляна Супрун
Фото: facebook/UlianaSuprun

До офіційного призначення нового складу Кабміну команда МОЗ продовжить роботу над змінами в системі охорони здоров'я. Про це сьогодні заявила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, пише "Укрінформ".

"До того моменту, поки офіційно представлять кандидата на посаду прем'єр-міністра, який визначиться з кандидатурами в міністерства, ми продовжуємо працювати в міністерстві. Якщо залишимося - будемо далі працювати, якщо не залишимося - передамо всю роботу, яка була зроблена, плани, які далі слід реалізувати", - зазначила Супрун.

"Лікарі повинні далі спокійно працювати і передавати одне одному знання і роботу, яка буде виконана. Тому спокійно чекаємо. Ми почули багато разів публічно, що це буде продовжуватися", - сказала Супрун.

Якщо не увійде в наступний склад Кабміну, Супрун планує видати книгу про здоровий спосіб життя і залучати іноземні інвестиції в українську систему охорони здоров'я.

"Багато хто в мене запитує, чи буде видано книгу порад про здоровий спосіб життя. Я недавно заходила в книжковий магазин "Є" і запитувала, чи є в них книги про здоров'я. Ні. В Україні дуже мало книг про здоров'я. Є кулінарні книги чи книги для студентів-медиків, але немає загальних для людей. Тому, можливо, будемо займатися таким просвітництвом. І буду робити все можливе, щоб трансформація системи охорони здоров'я тривала", - сказала Супрун.

Нагадаємо, за результатами опрацювання електронних протоколів на дострокових виборах до Верховної Ради партія "Слуга народу" отримає 254 голоси в парламенті. Це дозволяє політсилі сформувати коаліцію самостійно, про що вже заявив представник президента Андрій Герус. Він також повідомив, що "слуги" мають намір самостійно заповнити всі посади в Кабміні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram