ГоловнаПолітика

Гройсман претендуватиме на посаду прем'єра, якщо його партія пройде у ВР

На сьогодні у прем'єра вже є результати, але Гройсман хоче зробити більше.

Гройсман претендуватиме на посаду прем'єра, якщо його партія пройде у ВР
Фото: facebook/Volodymyr Groysman

Прем'єр-міністр України, голова партії "Українська стратегія" Володимир Гройсман заявив, що претендуватиме на посаду прем'єр-міністра, якщо його партія пройде до нового складу Верховної Ради після позачергових виборів. Про це він заявив під час свого візиту в Полтавську область, передає "Інтерфакс-Україна".

"У нас сьогодні є результати, але для мене цього недостатньо, я хотів би зробити більше. Тому і в парламенті, і, можливо, в майбутньому в уряді я буду претендувати на посаду прем'єр-міністра, коли наша сила отримає мандат довіри від людей і ми увійдемо в парламент. Мої пріоритети залишаються незмінними", - підкреслив прем'єр-міністр.

Він також зазначив, що є "соціальним прем'єром" і буде думати, в яких конфігураціях партія може працювати далі.

Нагадаємо, згідно з останнім опитуванням, проведеним Центром "Соціальний моніторинг" і Українським інститутом соціальних досліджень ім. Яременка, шанси потрапити в парламент мають сім партій.

"Слугу народу" готові підтримати 43,2% респондентів серед тих, хто визначився і голосуватиме, "Опозиційну платформу - За життя" - 12%, ВО "Батьківщина" - 9,4%, "Голос" - 8,3%, "Європейську солідарність" - 8,2% опитаних.

З урахуванням похибки вибірки також мають шанси подолати 5% прохідний бар'єр партія "Сила і честь" з підтримкою 4,1% голосів і "Громадянська позиція" - 3,9% респондентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram