ГоловнаПолітика

Саакашвілі оскаржить недопуск на вибори

Політик упевнений у своїх юристах.

Саакашвілі оскаржить недопуск на вибори
Фото: facebook/Oleksandr Kosariev

Екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі оскаржить відмову Центральної виборчої комісії в реєстрації кандидатів у депутати Верховної Ради від його політичної партії "Рух нових сил". Про це він заявив у своєму відеозверненні на фейсбуці.

"Я сподіваюся, що в умовах президента Зеленського, ми зможемо все-таки прорвати цей ідіотизм. Ви повинні розуміти, що вони там чіпляються за юридичні деталі, але в нас найкращі юристи... Все одно ми прорвемося, все одно ми підемо своїм списком на вибори і все одно будемо перемагати, бо країні потрібні зміни", - наголосив Саакашвілі.

Крім того, політик наголосив, що планує відвідати Одесу для зустрічі зі своїми виборцями.

Нагадаємо, 23 червня ЦВК відмовилася зареєструвати всіх кандидатів від "Руху нових сил" Михаїла Саакашвілі як за списком, так і в одномандатних виборчих округах.

Вибори до Верховної Ради було оголошено 21 травня, але партія подала документи, з яких свідчить, що рада РНС нібито розглядала питання, пов'язані з участю у виборах, ще 8 травня. Комісія також констатувала, що затвердження списку кандидатів проходило з порушенням вимог статуту партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram