ГоловнаПолітика

Полоненого моряка Гриценка готують до психіатричної експертизи, - адвокат

"Денис почувається добре. Скарг на здоров'я немає".

Полоненого моряка Гриценка готують до психіатричної експертизи, - адвокат
"Лефортово"
Фото: EPA\UPG

Захопленого в полон українського моряка, капітана 2-го рангу Дениса Гриценка готують до психолого-психіатричної експертизи.

Про це його адвокат Микола Полозов повідомив Укрінформу.

"Під час сьогоднішньої зустрічі з підзахисним Денисом Гриценком я розповідав йому про те, як проходили дебати в ПАРЄ під час прийняття резолюції «Ескалація напруженості навколо Азовського моря і Керченської протоки та загрози європейській безпеці». Він жваво цікавився цим, був задоволений підсумком. Гриценко також питав, як справи в інших українських моряків, хвилювався за стан поранених", - зазначив Полозов.

Він також уточнив, що протягом двох найближчих тижнів очікуються процесуальні дії щодо Гриценка. "Ймовірно, будуть допити. Також триває підготовка до психолого-психіатричної експертизи", - сказав адвокат.

У своєму фейсбуці Полозов розповів про самопочуття військовополоненого моряка.

"Денис почувається добре. Скарг на здоров'я немає. Перебуваючи в камері, робить фізичні вправи, підтримує себе у формі. Крім фізкультури, Денис замовив у бібліотеці книги і багато читає", - написав він.

За словами адвоката, тримають Гриценка в старому корпусі, де немає гарячої води. Пошта до полоненого доходить з перебоями. Від рідних листи йому не передають. Але буквально два дні тому прийшов лист від Міністерства освіти України з дитячими малюнками.

Нагадаємо, напередодні представник громадської спостережної комісії в Москві повідомив, що умови утримання поранених військовополонених моряків задовільні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram