ГоловнаБлогиБлог Арсена Авакова

Доповiдаю по законопроектах

Доповідаю по законотворчої діяльності:

1. Вніс законопроект Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо заборони супроводу і перекриття дорожнього руху при проїзді Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем'єр-міністра України)» 

Тут все зрозуміло. На сайті Ради можете подивитися (реєстраційний номер 2127 від 29.01.2013) Тим не менш будуть слушні пропозиції до вдосконалення - до Ваших послуг.

Мені приємно і я радий, що сьогодні, після обговорення до законопроекту приєднався колега Віталій Ярема.

2. Вніс законопроект «Проект Закону України “Про введення тимчасовой заборони (мораторію) на пошук, розвідку та видобування нетрадиційних вуглеводнів»

(Разом з Андрєєм Кожемякинім і Миколою Томенко)

На сайті Ради номер 2147 від 31.01.2013. Суть очевидна. Мораторій на експерименти по видобутку сланцевого газу по всій території країни. До тих пір поки не буде прийнятий в «установленому порядку законопроект про внесення змін до законів України Щодо вдосконалення механізму забезпечення екологічної безпеки застосування технологій видобування нетрадиційних вуглеводнів.» (Докладне обґрунтування позиції і відповідна аргументація буде ще докладно викладено окремо)

3-4. Разом з кандидатами в депутати на минулих виборах, що не пройшли в Раду - Александром Кіршом , Лілією Авдєєвой, Іваном Варченко), за результатами обговорення в alterrada.com - разом з Олександрою Кужель підготували законопроекти:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (Щодо вдосконалення оподаткування в Україні)

(На сайті Ради № 2145 від 31.01.2013)

Метою законопроекту є суттєве Спрощення податкового механізму, підвищення Його прозорості, поліпшення інвестиційного клімату.

Проект Закону про внесення змін до податкового кодексу України (Щодо вдосконалення оподаткування в Україні)

(На сайті Ради № 2146 від 31.01.2013)

Метою законопроекту є наповнення соціальних фондів (і, зокрема, Пенсійного), усунення невиправданого пільгування доходів найзаможніших ОСІБ.

5. Чи знаєте Ви хто заснував Донецьк? Думаєте і ВОНИ не знають? Зареєстрували з колегами Миколою Томенко, Олександром Бригинец i Сергієм Міщенко Проект Постанови про відзначення 200-річчя з дня народження Джона Джеймса Юза» (реєстраційний номер 2129 від 29.1.2013 - на сайті Ради)

Арсен Аваков Арсен Аваков , Министр внутренних дел Украины
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram