ГоловнаСвіт

​УП: атака на нафтобазу у Ленінградській області РФ – це робота ГУР

В результаті операції знищено вертикальні резервуари з паливом.

​УП: атака на нафтобазу у Ленінградській області РФ – це робота ГУР
Атака на Виборзьку нафтобазу в Ленінградській області
Фото: Фото із соцмереж

В ніч на 19 травня Виборзьку нафтобазу в Ленінградській області РФ атакували в результаті спецоперації Головного управління розвідки Міноборони України.

Про це із посиланням на співрозмовника у розвідці повідомляє "Українська правда". 

Зазначається, що за допомогою трьох вибухових пристроїв уражено і знищено вертикальні резервуари з паливом на нафтобазі, яку Росія використовує у військових цілях. 

"Декарбонізація путінської диктатури триватиме й надалі, послідовно і методично, поки Росія використовує нафтогазову галузь у воєнних цілях або не забереться з України. Ціна російської агресії для кремля постійно зростатиме і вже зараз відображається на їхній здатності забезпечувати пальним навіть внутрішній ринок. Далі буде", – прокоментували операцію у розвідці. 

Раніше мешканці Виборга повідомляли у соцмережах про потужний вибух в місті близько 2:50 ночі, після якого на території нафтобази розпочалася пожежа.

  • У ніч на 19 травня області РФ та Крим були атаковані ракетами та невідомими безпілотниками. У міноборони РФ заявили, що нібито, знищили всі повітряні цілі.
  • Згодом джерела LB.ua повідомили, що СБУ атакувала дронами військовий аеродром “Кущевська” та Слов’янський нафтопереробний завод. 
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram