ГоловнаСвіт

Трамп підозрює, що аварія літака МАУ не була спричинена механічними проблемами (оновлено)

"Хтось міг помилитися з іншого боку".

Трамп підозрює, що аварія літака МАУ не була спричинена механічними проблемами (оновлено)

Президент США Дональд Трамп повідомив, що у нього є підозри того, що літак МАУ в Ірані розбився не через технічні неполадки. Про це пише СNN, посилаючись на відповідь Трампа журналістам під час заходу в Білому домі.

За його словами, "хтось міг помилитися з іншого боку".

"Я не хочу цього говорити, тому що в інших людей є свої підозри. Хтось міг помилитися на іншому боці... не нашому боці. Це не має до нас жодного стосунку", - заявив президент США.

Він зазначив, що літак летів у "досить суворому районі".

"Деякі люди кажуть, що це було механічно. Особисто я не думаю, що це навіть питання", - додав він, наголосивши, що не знає, чи могло статися випадкове влучання в борт.

Американський президент також зазначив, що іранці з якоїсь причини не захотіли передавати чорні скриньки.

"Були переговори про передавання їх компанії "Боїнг", але якщо іранці передадуть Франції чи іншій якійсь країні, це теж буде нормально. У мене таке відчуття, що щось жахливе сталося", - повідомив він.

Нагадаємо, відразу кілька американських ЗМІ з посиланням на джерела в Пентагоні і розвідці заявили, що Іран міг помилково збити із зенітної системи український літак. Точні причини аварії стануть відомі після закінчення всіх експертиз і досліджень. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram