ГоловнаСвіт

Колишній адвокат Трампа уклав угоду зі слідством

Умови угоди не називаються.

Колишній адвокат Трампа уклав угоду зі слідством
Фото: EPA/UPG

Колишній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен уклав угоду зі слідством, стверджують численні джерела американських видань. Очікується, що Коен з'явиться перед судом і заявить про укладення угоди, повідомляє ВВС.

Умови угоди не називаються.

Раніше вже повідомлялося, що Коен, протягом багатьох років співпрацював з Трампом, готується на угоду зі слідством і може дати свідчення на колишнього начальника.

Коен - фігурант розслідування про виплату порнозірці Стормі Деніелс грошей за мовчання, як вона стверджує, про сексуальний зв'язок з Дональдом Трампом понад 10 років тому. Коен раніше вже визнавав, що платив Деніелс на прохання Трампа.

Рішення Коена не означає, що він буде давати свідчення проти Трампа. Можливо, він погодився визнати провину за одним із ще не пред'явлених звинувачень, щоб уникнути тривалого судового процесу.

У квітні 2018 року агенти ФБР провели обшуки в будинку і офісі Коена в рамках розслідування його можливих правопорушень у фінансовій сфері, в тому числі ухилення від сплати податків і порушенні правил фінансування політичних кампаній.

У чому конкретно запідозрили Коена, досі офіційно не відомо.


Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram