ГоловнаСвіт

3 людини загинули і 12 постраждали під час аварії автобуса на українсько-молдовському кордоні

Автобус "Кишинів-Затока" зіткнувся з трактором.

У Молдові автобус із пасажирами, який прямував за маршрутом Кишинів - Затока, зіткнувся з трактором, який їхав із вимкненими світловими сигналами. У результаті аварії троє людей загинули і ще 12 були госпіталізовані, повідомляє "Укрінформ". Аварія сталася 22 серпня о пів на другу ночі неподалік від кордону з Україною, в місті Штефан Воде. Водій рейсового автобуса не помітив трактора, що їхав попереду, оскільки той рухався з вимкненими габаритами і світлом. Унаслідок зіткнення обидва транспортні засоби перекинулися.

Трактор занесло на зустрічну смугу, де він врізався в автомобіль Peugeot, в якому перебували троє людей. Водій Peugeot і його пасажирка загинули на місці. У машині також була 4-річна дитина, яку госпіталізували у важкому стані.

Ще однією жертвою аварії став 31-річний пасажир автобуса.

За словами правоохоронців, 11 осіб віком від 30 до 67 років були доставлені в лікарню з різними травмами. Серед постраждалих - водії трактора й автобуса. Всі постраждалі - громадяни Молдови.

Нагадаємо, в понеділок уранці в Дніпропетровській області фура врізалася в маршрутний автобус "Богдан", у результаті щонайменше 13 осіб отримали травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram