ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумах поліцейський на "Ланосі" збив жінку з дочкою на переході

Щодо нього призначено службове розслідування.

У Сумах поліцейський на "Ланосі" збив жінку з дочкою на переході
Фото: poltava.pl.ua

Начальник поліції Сумської області призначив службове розслідування за фактом ДТП, вчиненої працівником Краснопільського відділення, котрий будучи за кермом свого "Ланоса", наїхав на двох пішоходів у Сумах.

Про це повідомляється на сайті поліції.

"ДТП сталася сьогодні о 14:07 на перехресті вулиць Івана Сірка та Інтернаціоналістів. Постраждалі - 14-річна дівчинка і 29-річна жінка, що переходили дорогу пішохідним переходом. Їх обох з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Водій-порушник був затриманий і скерований на проходження експертизи на наявність у крові алкоголю. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 286 КК України.

Начальник ГУНП області Микола Лушпієнко заявив, що раніше цей співробітник уже був відсторонений від роботи за порушення дисципліни, але був відновлений на посаді за рішенням суду.

"Моя принципова позиція - не тільки звільнити цього працівника, а й притягти його до відповідальності за всією суворістю закону. Службове розслідування з цього приводу вже проводить Управління кадрового забезпечення ГУНП області", - наголосив Лушпієнко.

Тепер вирішується питання про затримання поліцейського-порушника.

Нагадаємо, двома днями раніше, 19 серпня, у Сумах патрульний "Пріус" збив пішоходів після зіткнення на перехресті. У результаті аварії постраждали п'ятеро людей, серед яких чотири пішоходи.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram